10 grunde til, at sex er sundt

| |

Der er mange gode grunde til, at du bør dyrke sex. I denne artikel får du 10 bud på, hvorfor du bør dyrke mere lagengymnastik – brug den eventuelt, hvis du skal overbevise din partner om, at I bør dyrke mere sex.

#1: Sex sænker stressniveauet

Hvis du skal holde en tale eller til eksamen, kan det være en god idé at dyrke sex inden. Sex sænker stressniveauet, hvorfor det er praktisk, hvis du føler dig stresset eller blot har nerver på, fordi du skal præstere.

#2: Sex giver et sundere hjerte

Når du dyrker sex, får du et sundere hjerte. Undersøgelser viser, at personer, der dyrker sex to eller flere gange om ugen, har lavere risiko for at få problemer med hjertet end de personer, der dyrker mindre sex.

#3: Sex kan lindre smerte

Hvis du har ondt i hovedet eller af andre årsager har smerter, kan det være en god idé at hoppe i kanen med din partner. Sex virker nemlig smertelindrende – også hvis du blot anvender sexlegetøj. Du kan købe sexlegetøj på Secretly.dk.

#4: Sex forbedrer din holdning

Undersøgelser viser, at en kvinde, som jævnligt får gode orgasmer, har en mere sensuel gang. Det betyder altså, at du bevæger dig mere sanseligt, når du ofte får en god orgasme.

#5: Du træner dit underliv

Din skede og dit underliv har behov for at blive trænet, præcis som det er tilfældet med resten af din krop. Jo oftere du har sex, desto nemmere får du ved at opnå orgasme.

#6: Sex højner serotonin-niveauet

Serotonin er det antidepressive stof i vores hjerner. Det stiger, når du netop har dyrket sex, hvorfor sex faktisk kan have en lindrende effekt og ligefrem forebygge depression.

#7: Sex kan nedsætte risikoen for kræft

Når du ofte dyrker sex, har du lavere risiko for at få brystkræft. Det viser en undersøgelse, hvor de kvinder, der slet ikke dyrkede sex, faktisk har op til 3 gange så stor risiko for at udvikle brystkræft.

#8: Sex kan sidestilles med motion

Sex er en bedre motionsform end en gåtur. Du kan faktisk medtage sex i dit motionsregnskab, hvis du vel at mærke dyrker det jævnligt et par gange om ugen.

#9: Sex sænker dit blodtryk

Når du dyrker sex regelmæssigt, har det en god effekt på dit blodtryk, ligesom det modvirker hjerteproblemer.

#10: Du lever længere, når du har et aktivt sexliv

Forskning viser, at de personer, der har et aktivt sexliv, generelt kommer til at leve længere end dem, der ikke dyrker sex jævnligt – og det gælder både for mænd og kvinder.

Previous

10 gode grunde til at få repareret din telefon

10 grunde til at vælge en tryllekunstner og komiker

Next