10 grunde til at investere tid og penge i e-learning

| |

E-learning boomer, og det er der intet at sige til – der er nemlig en lang række fordele ved at benytte sig af e-learning. Herunder følger 10 af slagsen set fra underviserens synsvinkel.

#1: Du skal ikke undervise fysisk

Den største fordel for underviseren, når det kommer til e-learning, er, at det ikke er nødvendigt at møde op fysisk for at undervise eleverne. Det betyder, at det er langt mere tidsbesparende end fysisk undervisning.

#2: Du kan genbruge indhold

Du har mulighed for at genbruge moduler fra andre kurser, når du udarbejder et nyt kursus. Det er eksempelvis praktisk, hvis dele af ét kursus indeholder nogle af de samme elementer som et andet kursus.

#3: Du kan sælge kurset flere gange

Når du arbejder med e-learning, er du ikke begrænset af fysisk fremmøde – og det er praktisk, da det betyder, at du kan sælge kurset mange gange, når først du har lavet det. Faktisk er der ingen grænser for, hvor mange elever du kan have igennem samme kursus.

#4: Eleverne får mere ud af det

Eleverne får på mange måder mere ud af at tage et online kursus end et kursus, der kræver fysisk fremmøde. Det skyldes, at de kan tage kurset på deres egne præmisser, hvorfor de ikke er hverken begrænset af tid eller sted.

#5: Du opdaterer nemt indholdet

Når du har udarbejdet et e-learning-kursus, har du nemt ved at opdatere indholdet, i takt med at samfundet eller branchen udvikler sig. Det kommer dig til gode, da du blot redigerer i de forskellige moduler, hvorefter du har et forløb, der er opdateret.

#6: Der er mange billige systemer

Der findes masser af billige learning management systemer, hvorfra du kan opsætte og administrere dit kursus. Det er smart, fordi det ikke kræver, at du laver hele kurset om. Du kan læse mere om learning management systemer her: https://elearningspecialist.com/.

#7: Du skal ikke holde styr på deltagerne

Når du udarbejder et e-learning-kursus, skal du ikke holde styr på eleverne. Du skal blot tilføje dem, og så kører resten automatisk.

#8: Du kan få feedback, før du launcher

Det er en klar fordel, at du kan få feedback på dit kursus, før du lancerer det. Det kan du eksempelvis gøre ved at lukke nogle beta-testere ind, som efterfølgende fortæller om de fordele og ulemper, de kan få øje på.

#9: Skriv direkte med eleverne i systemet

Du kan skrive direkte med eleverne i de fleste systemer, hvilket er praktisk, da du derfor ikke er nødsaget til at håndtere kommunikationen udenom systemet.

#10: Du skal ikke undervise fysisk

Noget af det, der er smartest ved e-learning, er, at det ikke kræver, du møder op til undervisning. Det giver dig mulighed for at tilbyde kurset til lange flere kursister, hvilket gør, at du tjener flere penge – og flere kan få glæde af dit kursus.

Previous

10 grunde til at give accessories til hende i gave

10 grunde til at gå i parterapi

Next
Husk fars dag mandag d. 5 juni.
Spar 25% på gaven her!