10 grunde til at vælge sengetøj af bambus

| |

Bambus er et materiale, som bliver mere og mere populært. Det er der god grund til, da bambus har en lang række fremragende egenskaber. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du skal vælge bambussengetøj eller ej, følger her 10 gode grunde til, at du bør gøre det.

#1: Bambus er blødt

Det er vigtigt, at du sover behageligt om natten, og her er bambus sengetøj oplagt. Det er stort set lige så blødt som silke, men det har en lang række af egenskaber, der gør det langt mere behageligt at sove med end både silke og bomuld.

#2: Bambus er miljøvenligt

Bambus kræver hverken gødning eller pesticider for at vokse, hvorfor det er langt mere miljøvenligt end eksempelvis bomuld. Samtidig anvendes der primært regnvand i produktionen, hvilket igen er med til at skåne miljøet.

#3: Bambus er holdbart

Bambus er et utroligt holdbart materiale, og det er svært at slide det. Det egner sig derfor fremragende som sengetøj, da det holder i længere tid end eksempelvis bomuld. Du slipper derfor for at købe nyt sengetøj lige så ofte.

#4: Bambus minder om silke

Som nævnt, er bambus stort set lige så blødt og behageligt som silke, hvilket gør det til et oplagt valg som sengetøj. Du kan med fordel investere i bambussengetøj, hvis du vil have en luksuriøs og komfortabel oplevelse, når du skal sove.

#5: Bambus er billigt

Bambus er billigere end bomuld, hvis man tager holdbarheden i betragtning. Du vil derfor opleve, at bambus koster mindre, da det holder i længere tid – og derfor kan det være praktisk at vælge bambus frem for bomuld eller silke.

#6: Bambus er antibakterielt

Bambus er antibakterielt, hvilket betyder, at det egner sig fremragende til dig, der døjer med eksem eller allergier. Vælg derfor bambus, hvis du vil skåne din hud, når du sover om natten – for sengetøj er normalt ret så allergifremkaldende.

#7: Bambus holder formen

Bambus holder formen i lang tid, hvilket gør det oplagt som sengetøj. Du slipper for sengetøj, som krøller, og det kan der være mange fordele ved. Eksempelvis er det nemmere at lægge på, hvilket er en stor fordel.

#8: Bambus er absorberende

Bambus virker absorberende, og det er bedre til at lede fugt fra kroppen end eksempelvis bomuld. Samtidig bliver bambustekstiler ikke lige så fugtige, da fugten ledes væk fra selve stoffet.

#9: Bambus er isolerende

Hvis du kan lide at sove lidt køligt om sommeren, er bambus fremragende, da det virker isolerende. Samtidig er det oplagt om vinteren, hvor det holder kulden ude, så du kan sove varmt og lækkert.

#10: Bambus bliver ikke misfarvet

Bambus er utroligt holdbart, og det bliver ikke lige så nemt misfarvet. Det sker heller ikke, selvom du vasker det ofte, da det holder på farverne.

Previous

10 grunde til at søge ludomani behandling

10 grunde at gå mere op i din økonomi!

Next
Husk fars dag mandag d. 5 juni.
Spar 25% på gaven her!