10 grunde til at søge ludomani behandling

| |

Annonce

Står du i en situation, hvor du har svært ved at bryde et spillemønster, hvad end det er trangen til at spille på kasino, oddse eller lignende? Så er der en række gode grunde til, at du bør opsøge ludomani behandling. De grunde kan du også blive klogere på herunder

1. Du kan få hjælp fra en professionel

Når du opsøger ludomani behandling, har du mulighed for at komme i de bedst mulige hænder. Der findes nemlig psykologer landet over, som har særlig erfaring med ludomani behandling og forløb, der er rettet mod dig, som vil bryde med en spilleafhængighed. Ved at begynde i ludomani behandling får du derfor også de bedste forudsætninger for ændre det spillemønster, som sikkert er blevet svært at styre. 

2. Du får et forløb, som er skræddersyet til dig

Ved at starte i ludomani behandling, kan du forvente, at du får et skræddersyet forløb. Det vil sige, at psykologen du sidder overfor vil tilpasse behandlingen efter, hvordan du bedst kan hjælpes ud af din ludomani. Hvad der virker for andre, virker nemlig ikke nødvendigvis for dig – og derfor er det vigtigt, at behandlingen altid tager udgangspunkt i dig som person. 

3. Du får hjælp til at bryde med din spilleafhængighed

Det kan være utrolig svært selv at bryde med ludomani. Der er nemlig tale om en afhængighed, der kan sammenlignes med den afhængighed der opleves under alkohol- og stofmisbrug. I langt de fleste tilfælde er det derfor også være et must, at en professionel skal ind over, hvis du ønsker at bryde med afhængigheden en gang for alle.

4. Få konkrete redskaber til at håndtere din spilletrang

Gennem ludomani behandling kan du forvente, at du kan få konkrete redskaber, du kan bruge, når spilletrangen melder sig. Det kan nemlig være alfa og omega, at du er bedst muligt klædt på til at hjælpe dig selv mellem de forskellige sessioner, du har ved psykologen. 

5. Få hjælp til at håndtere svære følelser

Under ludomani behandling er der også hjælp at hente til svære følelser, der er forbundet med din afhængighed, og som måske er med til at fastholde det negative mønster, du er i. Du kan derfor også forvente, at behandlingen kan give dig et pusterum, hvor du kan vende forskellige ting, der er svære for dig. 

6. Få en henvisning til gældsrådgivning

For mange ludomaner sker der det, at der under afhængigheden opbygges en spillegæld. Denne del er naturligvis også vigtigt at håndtere, hvorfor du også kan få tilbudt gældsrådgivning.  

7. Få ludomani ludomani behandling i en fysisk klinik 

Når det kommer til ludomani behandling, så har du selvfølgelig mulighed for at mødes fysisk med din psykolog. Det kan nemlig være rart at kunne sidde direkte overfor den person, som skal hjælpe dig.

8. Få ludomani behandling online

Skulle du foretrække ludomani behandling online, så findes der videoforløb, du kan koble dig på. På den måde kan du sidde hjemme i dine trygge rammer, mens du får den nødvendige hjælp. 

9. Du kan få ludomani behandling landet over

Det er vigtigt at understrege, at du kan få ludomani behandling landet over. Uanset hvor du måtte befinde dig, så er der derfor rigtig god hjælp at hente, så du kan få det bedre. 

10. Der er mulighed for gratis ludomani behandling

En sidste grund til at søge ludomani behandling er, at der tilbydes gratis forløb. Du har derfor muligheden for at få den hjælp, du har behov for, og uden at du skal bekymre dig om økonomien i at gå ved en psykolog.

Previous

10 grunde til at gå i parterapi

10 grunde til at vælge sengetøj af bambus

Next
Husk fars dag mandag d. 5 juni.
Spar 25% på gaven her!